Další úraz

09.04.2011 10:18

Tak jsem sebou zase praštil.

Když jsem přepojoval světla na chodbě, potřeboval jsem proměřit kabely. Jeden drát v krabičce byl pod proudem a jak jsem se blížil se zkoušečkou, zavadil o něj  rukou, dostal ránu, lekl se a po zádech spadl z dvoumetrových štaflí na zem. Prý jsem u toho dost řval! Protože tam jsou leštěné dlaždice, štafle mi při prudkém pohybu podjely. Myslím, že na koberci, by to nebylo tak vážné.

Na podlahu jsem spadl zády a setrvačností třískl hlavou - tu jsem si rozsekl. Okamžitě se pode mnou začala dělat červená louže a také za krk mi ta krev tekla čůrkem. Alespoň jsem nebyl v bezvědomí. Vzal jsem si papírový ubrousek, odborně si zastavil krvácení a kolega mne odvezl Na František, kde mne opět sešili. Jako minule. Tentokrát stačilo 7 stehů na 5 cm ránu. Udělali rentgen a protože jsem byl "skoro" jako rybička (trochu leklá), propustili mne. Kolega mne zase odvezl do práce, kde jsem pochopitelně budil pozornost krásnou bílou čelenkou (namalovat dopředu červené kolečko, mohl jsem se vydávat za japonského kamikadze).

Po obědě jsem dělal jen lehkou kancelářskou činnost. Na štafle jsem vlezl až druhý den - dokončit ta světla. Po opatrném měření vyšlo najevo, že byl špatně zapojený vypínač a nezaizolovaný drát, připojený na fázi.

Naštěstí byl pátek a tak jsem si mohl dva dny odpočinout a trochu se dát do kupy. Přeci jsem mě bolí rameno a trochu záda.

Až půjdu příští týden na stehy k zubaři, stavím se i v nemocnici, aby mi ty nítě vyndali i z hlavy. Je to sice vzadu ve vlasech, ale proč tam chodit zvlášť, když jedu kolem.

Novinky

Zloději

04.09.2010 22:31
V sobotu v noci mi ukradli z auta (služebního )  doklady a nějaké drobnosti. V pátek už mě zase vykradli - přes den!!!, přijel jsem večer a okno rozbité na verandě, ale někdo je vyplašil, tak měli připravené věci ve sklepě u okýnka a na verandě, jeden obraz venku, madonnu, starý ...

Dovolená na kole č. 2

22.08.2010 08:44
Včera jsem se vrátil z letošní druhé dovolené, opět na kole. Byl jsem opět  ve Francii, tentokrát Bretaň a Normandie. Koukali jsme na staré šutry (menhiry, dolmeny) a na hromady betonu (válečné bunkry).   Vloni jsem měl jen jednu na 3 (slovy tři) dny - pátek až neděle ve Švýcarsku, podél...

Ryby

06.07.2010 08:56
Včera jsem byl u kamaráda pro nějaké ryby. Už jsem měl od podzimku bělice z velkého rybníka, potom jsem dostal od kamaráda pár kapříků a nějakého lína a teď jsem chtěl zase doplnit osazenstvo o další druhy. Chytali jsme do čeřenu kapry. Přestože jsou u něj přemnožené, přeci jen to šlo špatně - měli...

Úraz

03.07.2010 15:00
  V pátek 25.6.  jsem upadl v práci na beton a tak mě odvezla sanitka na František, kde mi narychlo sešili xicht. Pak mě převezli na Karlovo náměstí, kde se specializují na obličej. V neděli mi ránu zase rozřízli, opravili puzzle - kosti byly nad okem promáčknuté dovnitř a rozlámané, dali...

Dovolená na kole

30.05.2010 08:39
Včera jsem se vrátil z Francie - Provance. Jeli jsme s partou kamarádů, projet se přes nějaké ty hory, když už v naší republice máme jen vyšší kopce. Objeli jsme si mimo jiné kaňon Verdon z obou stran.
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12